11 mei – Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse

Wandel, ontdek en … geniet!

Van maandag 11 mei t/m vrijdag 15 mei 2020 *(woensdag rustdag) zijn wandelliefhebbers van harte welkom bij de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4–daagse in Heythuysen, georganiseerd door Atletiek Leudal. Volledig bewegwijzerde routes van 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km brengen u naar de mooiste plekjes in het natuurgebied Leudal.
De eerste drie wandelavonden zijn start (tussen 18.00 en 19.30 uur) en finish bij Restaurant De Busjop. De langste afstand kan starten tot 19.00 uur. Op vrijdag, de slotavond, zijn vertrek en aankomst op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Daar wordt deze gezellige wandelweek afgesloten met het uitreiken van de medailles, muziek, een loterij en allerlei attracties voor de jeugd.

Voordelig voor-inschrijven kunt u van 30 maart t/m 9 mei. Doet u dit t/m 3 mei, dan kunt u uw deelnamekaart op donderdag 7 mei, vrijdag 8 mei of zaterdag 9 mei ophalen bij Penders Schoenen, Dorpstraat 1 te Heythuysen. Niet opgehaalde kaarten en digitale inschrijvingen die nà 3 mei gedaan zijn liggen tijdens de wandelweek klaar bij de inschrijftafel.
Natuurlijk kunt u elke dag na–inschrijven. Kunt u geen vier dagen deelnemen? Dan is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen.

Meer informatie: www.atletiekleudal.nl/vierdaagse

*mits het coronavirus geen roet in het eten gooit.