×

7 april, KONINKLIJK ROERMONDS MANNENKOOR – Benefiet Concert Hart Reanimatie Stichting

Muziek uit het hart!
Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor is dienstbaar aan de lokale gemeenschap, en levert dus graag een bijdrage aan een benefietconcert voor Hart en vaat onderzoeksfonds Limburg, op 7 april 2019 om 14.30 in Theaterhotel De Oranjerie te Roermond! Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zullen rasartiesten zoals Suzan Seegers, Gé Titulaer, Carla Maffioletti, Morschi Franz, Jack Vinders, Thei en Marij, Radomir Vasiljevic met het Balkan Orchestra, Enzo Kok, Martin Hurkens en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor samen met Harmonie Concordia uit Melick voor een muzikale topmiddag zorgen. Hun talent, hartstocht en podiumervaring brengen zij onbaatzuchtig op de bühne om u een prachtmiddag te bezorgen.

Als iemand plotseling wegvalt als gevolg van een hartaandoening die niemand zag aankomen, dan roept dat veel vragen op. Hadden we dit kunnen voorkomen? Hadden we nog iets kunnen doen? Wat als…? Geen antwoord hebben op deze vragen maakt dit onverwachte verlies hartverscheurend voor de nabestaanden.
De opbrengst van dit concert gaat geheel naar een bijzonder goed doel: onderzoek in het Maastrichtse UMC én de Limburgse partnerziekenhuizen zowel naar het voorkomen en behandelen van hartstilstand als naar reanimatie-onderwijs. Onderzoek dat letterlijk levens redt!
Hart en vaat onderzoekfonds Limburg, Harmonie Concordia Melick en Theaterhotel De Oranjerie organiseren dit prachtige evenement. Alle artiesten en het theater werken belangeloos mee! Toegangskaarten (prijs € 37,-) zijn aan de kassa van de Oranjerie verkrijgbaar en online te bestellen via www.theaterroermond.nl